Aulora Socks Tipu ?

aulora socks tipu maszlee

Aulora Socks Tipu ? Aulora Socks semakin menjadi pilihan. Pilihan Dr Maszlee juga. Tukar stokin anda kepada stokin Aulora yang banyak memberi manfaat kepada kesihatan.

STOKIN AULORA KODENSHI

Stokin Aulora Kodenshi dgn sinaran far infrared dapat meningkatkan pelancaran darah menjadi lebih baik terutama di bawah lekuk tapak kaki & tekanan pada titik refleksologi kaki. Ini direka dengan adanya tekanan yg mencengkam lekuk bawah tapak kaki. Yang mana di situ kurang tekanan ataupun jarang pun bersentuh dgn kasut atau lantai ketika kita berjalan. Seumpama kita buat reflexology.

Stokin ini diperbuat daripada material terbaik fiber Kodenshi yang amat selesa yang dapat menghasilkan sinaran infrared apabila bersentuhan dengan kulit kita menjadikan peredaran darah berjalan lebih lancar. Peredaran darah yang baik dapat membantu proses detoks dalam badan.

Jangan biarkan keadaan kaki yang sering lenguh, bengkak air, kebas, cramp, bisa2 menjadi lebih mudarat. Kaki sihat Badan cergas.

Alhamdulillahilladzi bini’matihi tatimmussholihat. First time nak share pasal cara pakai aulora socks ni. Kumpul duit untuk beli ni.Tu pun share dengan orang lain beli sepasang dulu.

Afiza Rohim punya sharing pasal aulora socks

Pastu ada la dalam 2 atau 3 minggu juga baru duk tanya dia setelah sharing dia yang mula2 lalu pasal aulora socks kat news feed sis.

Sebab nak cuba sangat aulora socks ni pasal kaki kiri sis ada bunion kat sebelah bawah tepi dekat dengan ibu jari.

Rasa dekat 3 4 bulan juga sakit.Masa awal2 jadi bunion tu tak rasa lagi sakit.
Tapi maybe pakai kasut tu ketat sikit.
Masa 2 3 bulan beli tahun lepas ok lagi pakai kasut tu.
Lepas daripada tu tak tahu kenapa.Jadi tak selesa kaki kiri tu.

Sis tak berapa suka atau istiqamah sangat nak makan vitamin or makanan tambahan.Makan bila betul2 perlu ja.

Yang 2 tahun lepas beli pun tak habis lagi .
Jadi nak cuba cara lain untuk ikhtiar rawat kaki ni tanpa perlu makan ubat/vitamin/makanan tambahan secara istiqamah.

Jadi dah asyik lalu pasal aulora socks tu niat kat hati teringin nak ikhtiar untuk sakit kaki ni.
Dah tanya pasal aulora socks tu kat sis Afiza Rohim tu dan baca pasal penerangan dan kebaikan/fungsi teknologi FIR (Far Infrared Rays) dari Jepun serta testimoni2 yang ada,terbeli juga la aulora socks tu.

Dan alhamdulillah,dah sebulan 15 hari pakai secara tetap (kecuali time basuh ja dan masa bagi anak2 pakai time tak sihat),dengan izin Allah,ada kesannya pada sis.

aulora socks tipu

Kesan yang positif InsyaAllah.Dan yang penting selesa bila pakai aulora socks ni.

Kurang dah sakit kat tempat yang jadi bunion tu.
Lenguh kaki pun tak terasa sangat.
Tidur malam jadi deep.
Memang tak terjaga tengah2 malam.Alhamdulillah dapat deep sleep juga.
Jaga2 pukul 4 lebih,5 atau 5.30 pagi.Terus bangun kecuali masa tak boleh solat.

Bulan berapa ntah tak ingat,asiah demam.Pakaikan kat dia aulora socks semalaman.Esoknya demam dia jadi kebah sikit dan dia tidur lena.

Malam tadi pun bagi dia pakai waktu tidur.Dia tak boleh tidur sebab tiba2 batuk yang tak berhenti.
Sarungkan kat dia aulora socks yang mana masa tu sis tengah pakai
(maklum la ada sepasang ja,share2 dulu).
Ambik masa sikit dalam 10-15 minit,terus dia terlena sambil mengeruh tanpa ada batuk macam tadi.
Semua dengan izin Allah.
Alhamdulillah.
Asiah pun sama awal bangun dengan sis juga.

Aim lepas ni nak beli lagi aulora socks ni.Moga Allah izin memilikinya lagi.
Aim yang kedua nak pants dia juga.
Nak ikhtiar untuk lutut belah kanan yang dah lama sakit.Aaminn…

Satu lagi sis dah jadi ahli dia tau.Kot2 mana yang nak tahu pasal aulora socks atau yang lain serta nak survey2 ja dulu,boleh je tanya sis .

BETUL KE CARA ANDA PAKAI AULORA PANTS TU?

Cara pemakaian Aulora Pants untuk mendapatkan kesan yg maksimum. Sama juga dengan Aulora Series yg lain seperti Socks, Top, Boxer & Panties.

Anda memakai Aulora Pants, tetapi lambat mendapat kesannya?
Cuba semak cara pemakaian anda.
Adakah anda memakainya dengan betul?

  1. Dicadangkan untuk memakai Aulora Pants sekurang-kurangnya 8 jam sehari, kerana:-
    ? Aulora Pants membantu menolak darah pulang ke jantung, melancarkan peredaran darah dengan baik.
    ? Dicadangkan untuk pakai waktu siang hari kerana masanya yang lebih panjang. Lebih bagus untuk 2 minggu yang pertama, pakai dengan lebih kerap siang dan malam 24 hrs (seeloknya). Konsisten pakai untuk result dan kesan yang baik.
    ? Tenunan Aulora Pants dengan ciri-ciri mampatan yang ada seluar ini “mengurut” kaki ketika kita berjalan.
  2. Minum air 6-8 gelas besar dalam sehari. Air merangkumi 70% daripada berat badan kita. Air berfungsi untuk menghantar zat makanan dan bahan buangan.
  3. Pakai setiap hari untuk menikmati kesannya dan bukannya pakai 1 hari atau selang hari. Konsisten pakai setiap hari dgn istiqomah.
    Setiap orang badannya bertindak balas dengan berbeza. Ada yang baru pakai 20 minit dah rasa kesan dan ada yg pakai lebih lama baru nampak kesan.

Ada juga yg cakap, lambat la kesan pd saya tapi bila kita tanya:

Tidur mcmana sekarang?
Dia jawab lebih lena.

Berjalan macamana?
Laju sikit, kalau dulu jalan sikit dah mengah.

Sebenarnya dia yg tak perasan kesan awal yg dia dapat bila ber Aulora.

Selamat ber Aulora! aulora socks tipu.

aulora socks untuk sakit diabetes

Semalam tengah tidur tiba-tiba kaki kiri saya cramp

labu betis jadi keras tiba-tiba macam batu … sakitnya ya Allah … rasanya mungkin sebab berdiri lama banyak hari untuk bantu team memanah ASIS lepas tu drive sendiri balik kelantan non stop malam tadi. Walaupun berdiri dengan kaki palsu sebelah kanan tapi berat badan tetap ditampung lebih dengan kaki sebelah kiri…

Lepas kena kejang kaki tu terus tak boleh tidur sebab rasa macam nak jadi balik. Lepas tu baru teringat ada keluarga besar thirdforce yang hadiahkan saya stokin Aulora Socks with Kodenshi. Terus sarungkan stokin tu dan dalam masa sekejap je terus beransur hilang sakit kekejangan pada labu betis.

Alhamdulillah lepas solat subuh dah terus hilang rasa sakit.

Terima kasih kak Rosnah kerana memperkenalkan stokin Aulora ni. Bolehlah bagi kat mak saya sepasang. Tak sempat lagi nak tanya mak feedback. Mak memang biasanyapun suka pakai stokin sambil tidur malam.

Saya dengan rendah diri ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sentiasa menyokong kerja-kerja kemanusiaan saya dengan pelbagai cara. Ada yang hadiahkan saya Quran, sejadah dan terkini Kak Rosnah perkenalkan kepada saya stokin aulora ini. Saya sentiasa doakan dalam doa saya agar Allah sentiasa jaga hati-hati kita, ukhuwah kita dan kekalkan kita dalam rahmatnya. aulora socks tipu.

TESTIMONI AULORA SOCKS

Lagi cerita pasal Aulora socks…
Yang kami dok cerita Aulora socks baguih, boleh hilang sakit kaki, kurang letih, kaki tak berbau, selesa….. ha ni dia… baca kat bawah tu….!

Cuba sendiri baru tau, kalau dah sakit sakit kaki tu , jangan dok tunggu lagi…pakai Aulora socks seperti memberi terapi pada kaki anda.
insyaAllah kita ikhtiar semoga Allah izin kita baik…

Kalau tak sakit pon Aulora memang baguih untuk kesihatan. Cuba dulu baru tahu…
Daripada pakai stokin biasa, jom cuba Aulora Socks With Kodenshi, beli sekali tahan berkali2.

Sekarang ada promo, beli 6 free 1 boleh mix warna beige dan hitam. Biasa black semua. Atau beige semua, tak boleh campur.

Cepat grab promo mix color ni sampai 12 Feb ni jer. BE tak pernah lagi buat mix promo ni tau! Boleh pakai tukar2, atau nak beli kongsi2 ngan kawan, atau nak bagi satu family pakai sorang dua , jangan lupa bagi mak ayah sekali. aulora socks tipu.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply